طرز حلوای گل سرخ ، یکی از خوراکی های سنتی سفره افطار
یکی از خوراکی های سنتی سفره افطار حلواست.
مواد مورد نیاز برای تهیه حلوای گل سرخ :
آرد | 600 گرم |
روغن جامد | 400 گرم |
پودر گل سرخ | 1 لیوان سر خالی |
گردو یا بادام پودر شده | 1 لیوان سر خالی |
پودر شکر | 3.5 لیوان |
عسل | 100 گرم |
گلاب | نصف لیوان |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
پودر پسته | به میزان لازم |
طرز حلوای گل سرخ :
گل سرخ را قطعا پودر کنید.
روغن را در 1 قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آرد را به روغن افزایش و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی تمرکزفکر کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن افزایش کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی 1 سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر 2 سانتیمتر، باز کرده و با 1 قالب شکیل، آن را قالب زده و در کاسه مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
این حلوا را میتوانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .
منبع : خوی وب و چهاردیواری جام جم