آلبالوهای شکرک زده را یک لایه در قابلمه بریزید و یک ساعت صبر کنید تا آب شروع به ریختن کند سپس روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید تا شربت جدا شود. شربت آلبالو را جداگانه بجوشانید تا کاملا غلیظ شود. روی ران ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و در تابه نچسب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. ران ها را از ماهیتابه خارج کرده و پیاز خرد شده را در همان تابه تفت دهید تا سبک شود. نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل را به پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید و ران ها را روی پیازها بگذارید و یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد و آب مرغ کاملا کشیده شود. . برنج را آبکش کرده و به همراه آلبالوها لایه به لایه در قابلمه بریزید و بگذارید 20 دقیقه بماند سپس شربت آلبالو را روی برنج بریزید و دوباره روی آن را بپوشانید تا کاملا دم بکشد. روغن دم کرده زاغفران را روی برنج دم کرده بریزید و در ظرف مناسبی پهن کنید و ران مرغ را در کنار برنج قرار دهید.غذا با ران مرغ و قارچ مواد لازم برای غذا با ران مرغ و قارچ ران مرغ 2 عدد قارچ خلال شده 200 گرم سیر 1 عدد پیاز متوسط 1 کنسانتره گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری لیموترش یا 2 قاشق غذاخوری آبلیمو یا دمنوش فلفل، زنجبیل و دارچین به میزان لازم طرز تهیه غذا با ران مرغ و قارچ طرز تهیه غذا با ران مرغ و قارچ مرغ را با سیر، نمک، زردچوبه، دارچین، زنجبیل و فلفل و کمی آب بجوشانید و آب مرغ را جدا کنید.پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود، نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رب خام شود. ران مرغ را روی مواد بگذارید و حرارت را کم کنید و بگذارید کمی بپزد. آب مرغ و 2 قاشق غذاخوری زعفران خشک را به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و مرغ را با حرارت ملایم بپزید، قارچ را با کمی کره تفت دهید و در 5 دقیقه آخر پخت به قابلمه اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا آب پرتقال به غذای مرغ اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید، می توانید ران مرغ و قارچ را با نان یا برنج میل کنید. غذای ران مرغ بدون استخوان – کباب ران مرغ بدون استخوان مواد لازم برای غذای ران مرغ بدون استخوان – ماست کباب ران مرغ بدون استخوان 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری آب لیمو به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم فلفل سبز متوسط رنده شده 1 عدد، رنده شده 1 عدد پیاز رنده شده 2 عدد رب انار به مزه ران مرغ بدون استخوان خرد شده 2 عدد طرز تهیه غذا با ران مرغ بدون استخوان – ران مرغ بدون استخوان گریل شده، پیاز را ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید.اگر می خواهید ران مرغ بدون استخوان شما اسیدی تر شود، می توانید مقداری رب انار به مواد اضافه کنید.اگر رب انار شما شیرین است، می توانید با اضافه کردن آب لیمو ترشی سس را تقویت کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و سپس تکه های مکعبی ران مرغ را داخل مواد فرو کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم آن خوب شود. ران مرغ را به سیخ بکشید و کبابی کنید. .