.نان روتی (به انگلیسی: Roti) یک نان سنتی هندی گرد و تخت است که در تابه درست می شود. این نان فوری در کشورهای جنوب آسیا بسیار رایج و محبوب است. برای طعم دادن به نان روتی می توانید از ادویه های مختلف با توجه به ذائقه خود استفاده کنید. ضخامت نان را می توانید به سلیقه خود کمی تغییر دهید. نان روتی بسیار سریع و آسان درست می شود و اغلب در همان غذا به صورت گرم سرو می شود. کره بمالید و روی آن شکر بپاشید. نان روتی مواد لازم برای تهیه نان روتی: آب جوش، 150 گرم آرد، 1 لیوان نمک، 1/3 قاشق چایخوری طرز تهیه نان روتی،